Sunday, December 28, 2014

2014

Nii nii nii :)

Sel aastal tehti aasta kokkuvõte minu eest ära ja minu asi on ainult ümber kopida ja tänada autorit.
Siit ta tuleb:

Oli edukas hooaeg.
Alguses ei saanud väga minema, samas ei tekkinud paanikat ja olin endas kindel, et seatud eesmärgid saavad saavutatud. Eks kogu sel teel oli hetki, mil tekkis kõhkluse hetki, kuid õnneks sõprade ja lähedaste toel sain sellest kõigest üle.
Kindlasti ei tähtsustaks ma niivõrd hooaja jooksul saavutatud kohti, kui pigem protsessi ja enesetunnet selle käigus. Olen kindel, et selle pealt annab järgmistel hooaegadel edasi minna. Küll varsti tulevad ka kohad, mis võimaldavad rusikaga vastu rinda lüüa. 


Minge suusatama ja kohtume uuel aastal! :)



Wednesday, December 17, 2014

Dzinglhell, dzinglhell

Detsember on väljakutse igale lapsevanemale :) Ikka juhtub, et kaks päeva räägid kodus, et teisipäeval ma lähen õhtul trenni ja ärge mulle sinna midagi orgunnige ja siis lõpuks töölt tulles kuuled ikka, et "homseks on vaja Buratino kostüümi ja muide, ma lubasin, et sa teed meile juustuküpsiseid ka". Naiss. Naiss.
Ühesõnaga on kõige kiirem aeg aastas. Ei meeldi, aga tuleb üle elada. Kohe on jaanuar, kohe on jaanuar, kohe on jaanuar.. :)

Aga kui asjast rääkida, siis esimese raksuga kui 4 päeva lumi oli, käisin 3 korda suusatamas, nii et jalg valge ja esimesed 48 km vabas tehnikas läksid tabelisse kirja. Üks päev läks raisku suusatamise mõttes.
Siis sulas lumi ära :(

Märkimisväärsetest asjadest tegin veel sõudesarja 2. etapi vahepeal ja samamoodi algusega peaaegu pildituks ja siis lõpus püüdsin mitte maha kukkuda pingilt :) Kuigi ma tegin natuke teistsuguse vea kui eelmisel korral, oli tulemus suhteliselt sarnane. Distantsiks seekord 1000m ja aja sain 4.01. Nüüd siis järgmiseks korraks isegi väike eesmärk, et natuke ühtlasemalt jõudu jagada ja 3.59 võiks ära punnitada. Aga muidu oli tore jälle.

Käisin korra ka Jõulumäel kunstlund proovimas pärast suurt tormi kui meil öö otsa oli vihma sadanud. Rada oli jääs ja oksi täis. Kehv ühesõnaga ja tabelisse juurde kõigest 6,6 km uisku. Aga noh, parem ikka kui null. Eks raam oli eelmise päeva sõudekast kange kah ja ohutuled vilkusid täiega, et ei vigastaks jumala eest enne kui talv alatagi jõuab.

Jõuluvana käest ma tellisin suusad ja pool meetrit lund. Ega ma pole eriti hea olnud, nii et kõrgeid ootusi ei ole, aga unistada ikka võib :)

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...